Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бен Ладен буде залишати Афганістан на вертольоті

Четвер, 15 листопада 2001, 14:52
Міністр оборони США Дональд Рамсфельд заявив, що Усама бен Ладен, ймовірно, спробує скористатися вертольотом для того, щоб залишити територію Афганістану, а потім пересяде на аеродромі в одній з сусідніх країн на літак, що там його чекає.

Про це Рамсфельд заявив в інтерв'ю газеті "Нью-Йорк таймс", попередивши, що у бен Ладена, як і раніше, багато друзів і зв'язків за кордоном, включаючи Пакистан, Кашмір і Чечню.

Зі слів Рамсфельда, три чверті вертольотів, які були у розпорядженні талібів й "Аль-Каїди" знищені, але декілька машин могли бути добре сховані і бен Ладен може спробувати скористатися однією з них, щоб сховатися, використовуючи погану погоду і складність виявлення вертольота, що летить на малій висоті серед гірських ущелин.

Глава Пентагону підкреслив, що США зараз "активно намагаються" ускладнити будь-які дії Усами бен Ладена і ведуть активний пошук всіх інших керівників талібів й "Аль-Каїди", відзначає "Нью-Йорк таймс". З посиланням на джерела в адміністрації, газета повідомляє, що на півдні Афганістану зараз діють більше 100 американських солдат загонів спецпризначення, що використовують спеціальні засоби пересування і блокують шляхи у цій частині країни.

РІА "Новини"

Читайте також:

* Бен Ладен буде залишати Афганістан на вертольоті
* На місці бен Ладена або мулли Омара я б дуже нервував – Дік Чейні
* Бен Ладен все ще знаходиться на території Афганістану
* У притулку "Аль-Каїди" знайдені детальні креслення бомб і ракет
* Президентом Афганістану призначений Бурхануддін Раббані
* Війська Північного альянсу зайняли ще п'ять провінцій
* Авіація США розбомбила представництво "Аль-Джазіри"
* ПІВНІЧНИЙ АЛЬЯНС ВЗЯВ КАБУЛ І АЕРОПОРТ КАНДАГАРУ
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування