Партія Кінаха піде на вибори у блоці, але ще не зрозуміло в якому

Четвер, 15 листопада 2001, 18:15
Партія промисловців і підприємців України, швидше за все, візьме участь у парламентських виборах 2002 року у складі блоку, заявив лідер партії, прем'єр України Анатолій Кінах в інтерв'ю, опублікованому у спецвипуску газети "Ділова Україна".

"Поки мені не хотілося б говорити з ким, оскільки надходить дуже багато пропозицій. Особливо мені близький центристський і правоцентристський спектр", - сказав Кінах.

Заступник глави партії, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Микола Онищук, у свою чергу, в інтерв'ю "Діловій Україні" повідомив, що ПППУ збирається висунути своїх кандидатів не менш як в 50 мажоритарних округах.

"Що стосується партійного списку, то він буде сформований відповідно до рішення з'їзду ПППУ, включаючи створення певного виборчого блоку", - сказав Онищук.

Кажучи про блокування, він зазначив, що розглядається варіант створення на чолі з ПППУ блоку з ідеологічно близькими партіями, однак не виключається і приєднання партії до одного з блоків, які вже створюються.

"Остаточне рішення буде прийняте найближчим часом", - сказав заступник голови партії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування