Порошенко вважає Рух Бойка чорним PRом, а блок Тимошенко - відвертим опонентом

П'ятниця, 16 листопада 2001, 17:58
Створення блоку "Народний Рух України" є "класичним зразком чорного PR", вважає лідер депутатської групи "Солідарність", керівник виборчого штабу "Нашої України" Петро Порошенко.

Проти блоку екс-прем'єра Віктора Ющенка не вперше використовуються подібні методи, відзначив він на прес-конференції у Києві. Зі слів Порошенка, створення блоку з відомою вже назвою є "примітивним кроком". Він також сказав, що його "не здивує, якщо завтра знайдеться людина на прізвище Ющенко", підкресливши, що сьогодні немає законодавчих бар'єрів відносно таких дій.

Порошенко упевнений у тому, що поява блоку "Народний Рух України" не зможе вплинути на рейтинг блоку "Наша Україна", в який входять, зокрема, партії НРУ і Український Народний Рух.

На його думку, блок "Народний Рух України" не буде зареєстрований, але навіть якщо він буде допущений до виборів, то не набере достатньої кількості голосів виборців.

Тим часом "Наша Україна" настроєна на конструктивний діалог з президентом, - заявив при цьому керівник штабу, - і не хоче займати надто негативні екстремістські позиції".

Виборчий "Блок Юлії Тимошенко" є виборчим опонентом блоку "Наша Україна", відмітив Порошенко.

Відповідаючи на питання про можливу співпрацю блоку "Наша Україна" з опозиційним "Блоком Юлії Тимошенко" Порошенко підкреслив, що в ході виборчої кампанії "можливий діалог, а співпраця буде у парламенті".

Голова штабу заявив, що "Наша Україна" готова до діалогу з усіма політичними силами, які будуть брати участь у виборчій кампанії - такий діалог повинен провестися у цивілізованому суспільстві.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування