Для Ющенка колишнє місце роботи Єханурова і Безсмертного не важливе

П'ятниця, 16 листопада 2001, 18:15
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що "разом із соратниками" робить проект, який є альтернативним владі.

За його словами, для втілення цього проекту в життя "потрібні сили, які можуть працювати, перш за все, на українську демократію, ефективну економічну модель, впровадження моральних, духовних і родинних цінностей". Для нього "важливі люди знакові, які володіють знаннями, корисні у модерній політиці, легко прощаються зі стереотипами, що багато років тягнуть нас назад," - сказав він у п'ятницю в інтерв'ю журналістам..

На запитання чи не розцінює Ющенко Єханурова як "людину Президента" у блоці, він відповів, що "не хотів би, аби про людину судили по тому, де вона працювала".

"Говорячи про Єханурова чи Безсмертного, уявіть собі, що за іспит треба було пройти кожному з них, аби прийти до Ющенка, на якого певний сектор влади дивиться, м'яко кажучи, специфічно," - сказав Ющенко.

"Проект, який ми називаємо "коаліцією Віктора Ющенка", вимагає людей зі здібностями, талантом і досвідом роботи. Я не хотів би, аби те, що людина колись працювала чи прем'єром, чи главою адміністрації, чи якимсь іншим представником діючої виконавчої влади, сприймалося як тавро.

Твердо переконаний: "Наша Україна" є продуктом виключно моїм та моїх партнерів. І ми ведемо діалоги практично з будь-якою демократичною силою, тому що прагнемо жити у демократичному світі. Це ж не вовки в лісі, які самотужки формують якийсь велосипед", - зауважив Ющенко і додав, що "без консолідації не буде перемоги".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування