Ющенко дає Литвину шанс не дискредитувати владу

П'ятниця, 16 листопада 2001, 20:19
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко позитивно оцінює можливість призначення глави адміністрації президента України Володимира Литвина лідером блоку "За єдину Україну".

У інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна Ющенко заявив, що у Литвина є можливість "продемонструвати, що він дійсно може представляти сучасну українську демократію".

Зі слів лідера "Нашої України", необхідно, щоб цей "позитивний знак поширився і на політичні процеси, і на виборчу гонку". "Мені б не хотілося, щоб влада використала ті механізми, які можуть дискредитувати будь-яку владу, в тому числі і використання адміністративного ресурсу, який стоїть на грані переслідування учасників політичної гонки", - зазначив Ющенко.

Як повідомлялося, лідери партій, що входять у виборчий блок "За єдину Україну" - Валерій Пустовойтенко (НДП), Сергій Тігіпко ("Трудова Україна"), Микола Азаров (Партія регіонів), Михайло Гладій (Аграрна партія) заявили, що Литвин дав попередню згоду бути лідером цього блоку. Раніше Литвин заявляв, що не буде балотуватися до Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування