Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долганов працює проти України, продовжує наполягати Ющенко

П'ятниця, 16 листопада 2001, 22:47
Екс-прем'єр Віктор Ющенко вважає, що він опинився у інформаційному вакуумі на рівні загальнодержавного телебачення. Під час зустрічі у Європейському університеті він окремо зупинився на позиції президента Національної телекомпанії Вадима Долганова.

"Те, що робить Долганов – це ціле явище на українському телебаченні. На мій погляд, ця людина працює проти держави", - охарактеризував діяльність голови НТКУ, ведучого програми "7 днів" Ющенко.

"Я писав [за часів прем'єрства] Леоніду Даниловичу за підписами міністрів про те, що ця людина [Долганов] неефективно висвітлює речі. Вона їх робить тенденційно. Прийнято рішення парламенту [про звільнення Долганова], ледь не 300 голосами. Я далі не хочу коментувати".

Ющенко зазначив, що зараз він не може вийти на "державне телебачення". "Якщо хтось знає дорогу, підкажіть, я зараз встану і піду".

Водночас він сказав, що покладає надію на регіональну пресу. За словами Ющенка, навколо блоку "Наша Україна" згуртувалося 30 регіональних газет, які готові допомогти екс-прем'єру прорвати інформаційну блокаду.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування