Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко впевнений, що має право на ім'я "НРУ". Вороги Бойка - Тимошенко, СПУ і КПУ

Субота, 17 листопада 2001, 14:54
Один з лідерів партії "Народний Рух України за єдність" Богдан Бойко вважає, що вичерпані "всі можливості" для переговорного процесу з лідерами Народного Руху України Геннадієм Удовенком і Українського Народного Руху Юрієм Костенком про об'єднання Рухів.

У той же час переговори про співпрацю з НРУ і УНР йдуть "з регіональними організаціями цих партій", відзначив Бойко в інтерв'ю Інтерфакс-Україна у суботу. З його слів, представники декількох організацій, як із структури Удовенка, так і з структури Костенка, перейдуть у блок Бойка після з'їзду, запланованого на 8 грудня.

На вибори ІБ НРУ буде йти як "спадкоємець старого Руху, заснованого в 1989 році". "Ми маємо на це моральне право, оскільки більшість членів нашої організації - старі рухівці", - сказав Бойко.

Він також підкреслив, що не визнає позицію організацій, очолюваних Костенком і Удовенком, які "для того, щоб пройти у Верховну Раду фактично продають, знищують свої організації".

Кажучи про учасників ІБ НРУ, Бойко зазначив, що "інші члени блоку будуть вимальовуватися поступово". Зокрема, зараз ведуться переговори з партією "Центр" і Організацією українських націоналістів. Крім того, блок сподівається на підтримку правого спектру політичних сил Галичини і центрального політичного спектру на сході і у центрі України. "Вимальовується досить серйозна структура", - підкреслив він.

Бойко заявив, що мова не може йти ні про які переговори блоку "НРУ" з "Блоком Юлії Тимошенко", Соцпартією і Компартією, але блок відкритий для всіх інших політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування