Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вбиті два охоронці бен Ладена у Джелалабаді

Субота, 17 листопада 2001, 16:42
Два озброєних арабських бойовики з числа гвардійців бен Ладена були вбиті у Джелалабаді, коли вони намагалися сховатися на своїй колишній таємній "явці". При цьому були поранені також двоє пуштунів із загонів Східної шури, яка контролює провінцію Нангархар. Про це повідомляє у суботу газета "Фронтієр пост".

За її даними, араби намагалися сховатися у будинку, де раніше проходили таємні сходки бойовиків терористичної організації "Аль-Каїда".

Інше зіткнення сталося біля перехідного пункту Торхам, на афгано-пакистанському кордоні, коли ще двоє арабських бойовиків на автомобілі з встановленим на ньому кулеметом намагалися прорватися у Пакистан. Терористам вдалося сховатися у горах.

Багато хто з іноземних бойовиків, що воювали за талібів, вже перебувають у гірському районі країни і можуть спробувати проникнути у Пакистан. У зв'язку з цим Ісламабад ухвалив рішення посилити охорону своїх кордонів і навіть перекинув до кордонів армійські частини. Представники влади стверджують, що нікого пускати у Пакистан не збираються, а будь-якого порушника чекає арешт.

РІА Новини

Читайте також:

* Таліби за наказом мулли Омара залишають Кандагар
* У Кабулі створена військова рада
* Вбиті два охоронці бен Ладена у Джелалабаді
* Буш привітав мусульман з настанням рамадану
* У ході бомбардування загинув найближчий помічник бен Ладена
* В Афганістані створюється інформцентр
* Таліби обіцяють знищити Америку
* У притулку "Аль-Каїди" знайдені детальні креслення бомб і ракет
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування