Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Пакистані арештований найближчий помічник бен Ладена

Вівторок, 20 листопада 2001, 11:12
Найближчий помічник "терориста номер один" пуштун Фазль Разок, уродженець району Свабі, арештований пакистанською владою у місті Пешавар, столиці Північно-Західної прикордонної провінції країни.

За повідомленням газети "Фронтієр пост", терориста допитує спільна команда військових і цивільних слідчих в Пешаварі. Офіційні власті Пакистану зберігають мовчання про арешт і розпочате розслідування.

За даними газети, Разок прямував у Кувейт, щоб провести там серію терористичних актів проти американських військових об'єктів і громадян.

Місцеві спостерігачі вважають, що Разок може надати цінну інформацію про місцезнаходження бен Ладена, систему його охорони і плани.

Тим часом, пошуки самого бен Ладена поки не дали ніяких результатів. Щодня з'являються нові версії його можливого місцезнаходження.

Пентагон заявив, що вертольоти США посилено патрулюють південні райони Афганістану поблизу пакистанського кордону, щоб запобігти переходу бен Ладена у сусідню державу. Ісламабад посилив кордон, щоб зупинити афганських і арабських бойовиків і керівників талібів, якщо ті спробують перейти у Пакистан.

РІА Новини

Читайте також:

* За голову бен Ладена Америка викладе 25 млн. доларів
* У Кабулі вперше за п'ять років показували кіно
* У Пакистані арештований найближчий помічник бен Ладена
* Таліби втратили контроль над ще однією провінцією Афганістану, але Кандагар будуть захищати до останнього
* Убитий ще один помічник бен Ладена - польовий командир Намангані
* Після 5-річної перерви знову виходить в ефір кабульське телебачення
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування