Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народний Рух" Бойка планує створити свій виборчий блок

Вівторок, 20 листопада 2001, 13:59
24 листопада у Києві відбудеться позачерговий з'їзд партії "Народний Рух України за єдність". Як повідомив прес-секретар партії Олег Синельников, з'їзд розгляне питання про створення виборчого блоку "Народний Рух України".

З його слів, про бажання вступити у блок заявили партія "Організація українських націоналістів в Україні", а також громадські організації "Політичний клуб "Третє тисячоліття" і "Молодіжний Рух за єдність", а також незалежна профспілка медичних працівників. У цей час ведуться переговори про вступ у блок партії "Центр".

Про створення ультраправого виборчого блоку "Народний Рух України" було оголошено 8 листопада у Києві. Його основним "формотворчим чинником" декларується українська національна ідея. Його метою є проведення націонал-демократичної політики і створення серйозної противаги партіям лівостороннього глузду.

Фундатори ВБ НРУ переконані, що мають всі шанси набрати 8-10% голосів виборців. За їх інформацією, блок має розгалужену структуру у всіх областях України, в тому числі і у Криму, де раніше праві сили були представлені слабо. Як відзначив співголовуючий ВБ НРУ Едуард Креч, процес формування блоку ще не завершений. Він також висловив упевненість у тому, що блок підтримають первинні організації НРУ і УНР.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування