Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дурдинець не піде на вибори

Вівторок, 20 листопада 2001, 14:00
Міністр з питань надзвичайних ситуацій України Василь Дурдинець не буде балотуватися на майбутніх парламентських виборах, незважаючи на пропозиції, які надходять до нього.

Про це він заявив у вівторок в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна". "Було декілька пропозицій від партій, блоків, багатьох регіонів, але я вважаю, що на цій посаді (міністра) я міг би принести більше користі, якщо мені буде надана можливість продовжувати працювати у міністерстві. Для того щоб створити у державі могутню, мобільну і єдину систему запобігання і високій готовності до дій у разі виникнення аварій, катастроф техногенного і природного характеру", - сказав Дурдинець.

Дурдинець також висловив думку, що "сьогодні всі здорові сили повинні об'єднуватися навколо центристських блоків і партій. "Я проти крайніх сил, які роздирають одна другу, я за те, щоб всі працювали в ім'я єднання. Ми повинні показати, що здатні завоювати серця людей не тільки у себе у державі, але і щоб у всьому світі з великою повагою і симпатією ставилися до України, як до демократичної, правової держави", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: