До аграрiїв візьмуть лише "найавторитетнiших"

Вівторок, 20 листопада 2001, 14:32
Голова Аграрної партiї Михайло Гладiй, вiрогiдно, очолить передвиборчий список АПУ на наступних виборах. "Це питання ще остаточно не вирiшилося, але, оскiльки я очолюю партiю, то менi логiчно йти на вибори по списку", - пояснив Гладiй на зустрiчi з журналiстами у Львові.

Вiн також заявив, що цього разу у списку АПУ, очевидно, не буде таких неоднозначних полiтикiв, якими чотири роки тому були для багатьох Боделан та Степенко. "Вони з'явилися тодi у списку в останнiй момент, коли вже нiчого не можна було зробити", пояснив Гладiй. Зараз же, сказав вiн, на чiльнi мiсця списку АПУ пропонуються "авторитетнi полiтики, якi найбiльше зробили для людей". Хто саме, Гладiй не уточнив, заявивши лише, що не менш важливо зараз сформувати першi п'ятiрку i десятку спiльного списку партiй-членiв блоку "За Єду", особливо її прохiдної частини.

До речi, подiбне скорочення назви альянсу чотирьох партiй Гладiю не подобається. Так само як i попередня - "ТУНДРА" чи йменування членiв блоку Ющенка "нудистами". "Я розумiю, що це робиться для того, щоб розiбратися у самих блоках, але не треба казати це вголос", попросив журналiстiв голова АПУ.

УП, зi Львова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News