Медведчук каратиме спонсорiв СДПУ(о)

Вівторок, 20 листопада 2001, 14:34
Львiвська обласна адмiнiстрацiя зараз вивчає iнформацiю про факти тиску податкових структур краю на пiдприємцiв з метою вибити з них кошти на потреби СДПУ(о), заявив на прес-конференцiї губернатор областi Михайло Гладiй.

Це питання розглядалося на недавньому засiданнi за участю голiв райдержадмiнiстрацiй, на якому керiвництво ДПА областi, за словами губернатора, пообiцяло звiльнити з посади тих посадових осiб, стосовно яких пiдтвердиться iнформацiя про подiбнi зловживання.

Кілька тижнiв тому iнформацiю про подiбнi випадки оприлюднив народний депутат України Ярослав Кендзьор, що тодi викликало справжнiй шок у львiвських податкiвцiв. Пiкантностi скандалу додав i той факт, що керiвником ДПА у Львiвськiй областi є ніхто iнший як Сергiй Медведчук, молодший брат провiдника об'єднаних есдекiв. До того ж, на вiдмiну вiд першого вiце-спiкера парламенту, iдеї соцiал-демократiї Медведчука якось не дуже привабили i зараз вiн є членом Аграрної партiї, тобто формальним пiдлеглим лiдера аграрiїв Гладiя по партiйнiй лiнiї.

Тому було помiтно, що на загал ця тема є неприємною для Гладiя. Вiн вiдмовився бiльше щось коментувати, закликавши дочекатися завершення суду, який, за його словами, i розставить усе по своїх мiсцях. Реакцiя мiсцевої органiзацiї СДПУ(о) на радикальну обiцянку брата свого лiдера поки що невiдома.

УП, зi Львова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News