Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долганов вдячний президенту "за можливість реалізуватися"

Вівторок, 20 листопада 2001, 17:50
Вадим Долганов після рішення президента Кучми про його звільнення з посади президента Національної телекомпанії України заявляє, що він залишається "прихильником діючого президента".

У вівторок Долганов відмовився коментувати зміни в складі керівництва НТКУ. Разом з тим, заявив Долганов, "я вдячний главі держави за те, що він дав мені можливість реалізуватися".

Співрозмовник агентства Інтерфакс-Україна також відмовився коментувати ряд висловлювань народних депутатів з приводу його відставки. При цьому він заявив, що "не міняє своїх політичних уподобань".

Як повідомляє Міжнародний інститут преси, вже в середу екс-президент НТКУ Вадим Долганов пред'явить Ігореві Сторожуку свідоцтво на право інтелектуальної власності на "телепроект "7 днів".

Після цього він планує відпочити, оскільки за останні декілька років не мав можливості це зробити. Свої подальші плани він пов'язує з подальшою реалізацією цього проекту ("7 днів") на іншому телеканалі - українському чи закордонному, поки що не визначився, на якому саме. За його словами, є пропозиції продовжувати роботу у Москві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування