Кучма вимагає від УТ-1 бути "об'єктивним" і "неупередженим"

Вівторок, 20 листопада 2001, 19:52
Об'єктивність і неупередженість продукції Національної телекомпанії повинні наочно відображати позицію державної влади, заявив Кучма під час представлення трудовому колективу НТКУ її нового глави Ігоря Сторожука.

У роботі НТКУ повинні домінувати державні, а не вузькопартійні, кланові або комерційні підходи, зазначив Кучма. Ефірна політика держтелебачення, вважає він, повинна бути послідовною і передбачуваною, недопустимі тенденційні передачі і ангажовані сюжети.

"Задача державного телебачення - забезпечити об'єктивне висвітлення всіх заходів, пов'язаних з виборчою кампанією", - сказав Кучма.

Він також сказав про необхідність виробництва і показу телепрограм для дітей, юнацтва, пенсіонерів, інвалідів. Однією із задач колективу НТКУ є поновлення освітніх і пізнавальних програм, чесне і неупереджене висвітлення життя регіонів.

Представлення нового президента НТКУ пройшло в приміщенні Національної телекомпанії.

Сторожук до останнього часу обіймав посаду прес-секретаря президента країни і начальника управління інформації і зв'язків з громадськістю адміністрації президента.

У понеділок Кучма призначив нового главу НТКУ, звільнивши з цієї посади Вадима Долганова в зв'язку з переходом на іншу роботу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування