Соціалісти і комуністи готують партійні списки

Середа, 21 листопада 2001, 14:42
Соціалістична партія України до середини грудня планує завершити роботу над формуванням списків кандидатів від партії до рад всіх рівнів, повідомив перший секретар політради СПУ, перший заступник керівника виборчого штабу партії Іосиф Вінський.

Зараз на засіданнях виборчого штабу партії регулярно обговорюється інформація обласних штабів про кандидатів в депутати до рад всіх рівнів, в тому числі, про тих, які висуватимуться у мажоритарних округах. При цьому враховуються також "регіональні домовленості" з союзниками СПУ, повідомив Вінський.

За його словами, СПУ планує знову висунути на майбутніх виборах депутатів-соціалістів, які працюють у парламенті нинішнього скликання.

З'їзд партії, який запланований на 5 січня 2002 р. у Києві, затвердить партійний виборчий список а також обговорить кандидатів по мажоритарних округах.

Список кандидатів в депутати від Комуністичної партії України буде сформовано на підставі пропозицій низових організацій партії.

Лідер КПУ Петро Симоненко повідомив, що пленуми обкомів КПУ, які розглянули і рекомендували керівним органам партії кандидатури для внесення до партійного списку, завершили роботу 6 листопада. "Партійний список буде формуватися "з низу до верху", - стверджує лідер комуністів.

Остаточний список буде затверджений з'їздом КПУ, який відбудеться 5 січня майбутнього року у Києві. Починаючи з 6 листопада проходять обласні партійні конференції, на яких висуваються кандидати по мажоритарних округах.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...