Омельченко хоче ще раз стати мером Києва

Середа, 21 листопада 2001, 17:34
Мер столиці Олександр Омельченко підтверджує свій намір балотуватися на повторний термін на посаду Київського міського голови, і у разі обрання у парламент по партійному списку не збирається відмовлятися від цього крісла.

"Я звернуся до киян і попрошу про довіру ще на один термін, і якщо вони довірять - подякую і буду виконувати їх волю", - заявив він на прес-конференції у середу.

Разом з тим, Омельченко дав зрозуміти, що партія "Єдність", в.о.керівника якої він є, буде брати участь в парламентських виборах. З його слів, якщо з'їзд партії "Єдність", який відбудеться у Києві 1 грудня, "довірить Омельченку очолити партію", то він також "дасть згоду". Виборчий список буде сформований на другому етапі з'їзду, який відбудеться на початку січня, повідомив мер.

Відповідаючи на питання про те, наскільки законне поєднання рядом високих посадових осіб своїх постів з лідерством в партіях, Омельченко зазначив, що в Україні вже декілька років відбувається "політична активізація", і багато хто з них очолює партії або перебуває у них.

Говорячи про себе особисто, мер столиці відзначив: "Нехай кияни і вирішать на виборах 31 березня, бути мені мером, чи депутатом", - сказав він.

Інтерфакс-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування