СДПУ(О) і Демсоюз рапортують про формування виборчих штабів

Четвер, 22 листопада 2001, 15:33
Виборчі штаби партії "Демократичний союз" і Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) сформовані і приступили до роботи.

Лідер "Демсоюзу" Володимир Горбулін повідомив, що виборчий штаб партії "вже давно" сформований, однак, виборчого списку кандидатів "ще немає".

Зараз "Демсоюз" "шукає можливості" блокування з іншими політичними силами. При цьому він відмовився назвати партії або виборчі блоки, з якими ведуться переговори, підкресливши, що не може "видавати партійні таємниці, так само, як і державні". Горбулін зазначив, що зможе розповісти цю інформацію після закінчення переговорів.

Лідер парламентської фракції СДПУ(О) Олександр Зінченко також повідомив, що виборчий штаб партії сформовано. За його словами, "він формувався ще з 1 квітня 1998 року" і з цього часу партія "займалася створенням структур, штабів, організаційних механізмів".

Зінченко зазначив, що вже призначений керівник виборчого штабу СДПУ(О) і сформовані штаби партії в 26 областях районах України, в тому числі в містах Києві і Севастополі.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування