Кучмі думка читачів УП не указ

Четвер, 22 листопада 2001, 19:01
Ми якось і не помітили, що на нашому сайті давно вже не міняється опитування. А питання було ось яке - хто повинен піти у відставку, якщо ТУ-154 збила українська ракета? Очевидно, що коли опитування починалося, було ще не зрозуміло, що саме стало причиною загибелі російського авіалайнера.

Зараз вже відоме все і можна навіть підвести деякі підсумки.

Наші читачі, як завжди, дуже полюбляють рідного президента. Здавалося б, на вулиці мерзенна погода, сніг з дощем - але і в цьому точно винен Кучма. Це, звичайно, жарт, але більшість тих, що брали участь в опитуванні, переконані, що відповідальність за смерть людей лежить на Головнокомандуючому ( в нашому випадку це - Кучма).

 
Думка читачів української сторінки сайту
 
Його готові відправити у відставку 57% з 1209 осіб, які брали участь в опитуванні. Причому абсолютно одностайними виявилися читачі російської і української сторіночки УП.

Другий винний - міністр оборони. Його відставки вимагають від 24% (на українській) до 19% (на російській) читачів.

Відвідувачі української частини сайту виявилися чи то більш радикальними, чи то з кращим почуттям гумору, а можливо, вони просто американці. 11% "українців" звинуватили в катастрофі Бен Ладена, віддавши йому почесне третє місце в списку винних. І тільки потім йде командуючий ППО, якого відправили у відставку всього 9% опитаних.

З "російських" також всього 9% підтримують відставку командуючого ППО, 7% - винуватять Бен Ладена.

 
Думка читачів російської сторінки сайту
 
Менше усього проголосували за "стрілочника" - того, хто власне натиснув кнопку. Таких назбиралося всього 19 чоловік (від 1 до 2%).

На жаль, думка читачів УП для Кучми не указ. Як відомо, він звільнив всіх, кого згадує наше опитування (з Бен Ладеном справляться американці), але сам у відставку не подав. Дійсно, а причому тут він?

PS. 28 листопада виповнюється рік, відтоді як Олександр Мороз оприлюднив плівки майора Мельниченка. Пропонуємо вам взяти участь в новому опитуванні на цю тему. Цікаво, який буде результат…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування