Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В грі на снігу перемогло "Динамо"

Четвер, 22 листопада 2001, 19:13
"Металіст" – "Динамо" – 1:0
Гол: Шацьких 66

Металіст: Горяінов, Іваненко, Пец, Харченко, Осадчий, Алундеріс, Кучер, Назаров, Рудняк, Пушкуца, Мацигура.

Динамо: 12.Рева, 2.Хацкевич (Гавранчіч), 4.Головко, 7.Мелащенко, 8.Белькевич, 9.Гіоане, 11.Пеев, 14.Гусин (Чернат), 16.Шацьких (Ідахор), 17.Федоров, 20.Несмачний.

В Харкові на засніженому стадіоні київське "Динамо" з мінімальним рахунком 1:0 переграло харківський "Металіст", і тим самим ще ближче наблизилося до донецького "Шахтаря". Гра в Харкові дещо нагадувала повторний матч плей-офф до чемпіонату Європи зі Словенією, а точніше, погодні умови були точнісінько такими.

Варто звернутися до керівництва ПФЛ та ФФУ, яке мабуть на прикладі сьогоднішніх матчів в Києві та Харкові, можливо, нарешті побачило, до чого призводять переноси в чемпіонаті України...

Єдине позитивне від такої погоди це те, що матч не був нудним, футболісти обох команд, що не замерзнути показали доволі швидкісний та комбінаційний футбол наскільки це дозволяв сніговий покрив стадіону.

Обидві команди вирішили зіграти в відкритий футбол, і небезпечних моментів, особливо біля воріт голкіпера "Металіста", було вдосталь. В першій половині гри небезпечно пробивали Хацкевич, який, до речі, був одним з кращих в складі "Динамо", Пеєв на останніх хвилинах 45-хвилинки, Мелащенко та Несмачний.

Футболісти ж "Металіста" створили один небезпечний момент, який міг закінчитися голом, проте після удару Рудняка з розвороту з метрів семи, Віталій Рева перевів м’яч на кутовий.

Друга частина снігового дійства також проходила під акопманемент "Динамо", яке, схоже, мало всі шанси повторити "подвиг" гірників в Києві. Атаки "Динамо", які в більшості випадків розпочинали Гіоане , Белькевич та Хацкевич, закінчувалися чи на підходах до штрафної, меж якої не було видно через сніг, чи то неточними ударами. Але все таки, на 66-ій хвилині "Динамо" пробило захист господарів.

Гіоане, пройшовши по правому фланзі, обіграв захисника і воротаря і віддав пас на набігаючого Шацького, якому залишалося лише попасти в порожні ворота, що він з успіхом і зробив - 0:1. Господарі ж, за підтримки 10-тисячної армії вболівальників, пішли в наступ в надії відігратися і мали таку нагоду. Під кінець гри небезпечний простріл Шопіна ліквідували захисники.

"Динамо" також не відсижувалося в захисті, і на 80-ій хвилині після удару Черната лише чудова реакція Горяінова врятувала "Металіст" від другого голу. На останніх хвилинах гри тренери "Динамо" дещо познущалися з нігерійського легіонера команди Ідахора, якого випустили на заміну, побігати по снігу та розвеселити глядачів. Попри все, матч так і закінчився перемогою "Динамо", яке впритул наблизилося до "Шахтаря" і відстає від гірників лише на одне очко, маючи також і гру в запасі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...