Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попереджає Ющенка про провокації

Четвер, 22 листопада 2001, 21:03
Поширення в пресі критичних матеріалів про блок Віктора Ющенка "Наша Україна" від імені прес-служби "Батьківщини" є провокацією, повідомляє прес-служба партії.

Згідно із заявою "Батьківщини", партія не має жодного відношення до подібних матеріалів і закликає громадян не вірити публікаціям, в яких зазнає критики блок "Наша Україна" від імені "Батьківщини".

У партії Тимошенко заявляють про стурбованість тим, що останнім часом в деяких ЗМІ, зокрема, в регіональних, розміщено ряд публікацій, що мають на меті дискредитацію лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка.

"Ця псевдоаналітика провокаційного характеру і змісту підписана від імені прес-служби партії "Батьківщина" чи блоку Юлії Тимошенко", - говориться в заяві прес-служби.

У партії "Батьківщина" вважають абсолютно очевидним, що в такий брудний спосіб провладні кола, що "мають вплив на регіональні ЗМІ, намагаються внести розкол в демократичний опозиційний рух і зробити неможливою консолідацію зусиль здорових сил суспільства напередодні парламентських виборів".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування