Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Єдність" Омельченка поки не формує партійних списків

П'ятниця, 23 листопада 2001, 12:28
Партія "Єдність" приступить до формування виборчого списку лише на другому етапі свого з'їзду - не раніше січня 2002 року. Про це повідомив вчора на прес-конференції Київський міський голова Олександр Омельченко.

За його словами, "п'ятірку ми ще не редагували". При цьому він відзначив, що "в елітних партіях і блоках, де вже йде полеміка за місця у виборчому списку, нічого крім розбрату й непорозуміння бути не може".

Відповідаючи на запитання журналістів, як він оцінює підвищену увагу до діяльності партії "Єдність" окремими інтернет-виданнями, Омельченко сказав: "Якщо б 10 вересня 2001 року не відбулося засідання Національної ради "Єдності", на якому мені запропонували стати виконуючим обов'язки голови цієї партії, то нічого подібного б не було".

"Ніхто не дивується, що десятки відомих людей в Україні і високі посади мають, і партії очолюють, і благодійними фондами керують. І всім можна. То чому ж така негативна реакція на те, що Київський міський голова може очолити одну з політичних партій?" - сказав Омельченко.

Він також зазначив, що поки зарано говорити про входження партії "Єдність" до якогось політичного блоку, оскільки, за його словами "я ще не голова партії, рішення прийматиме з'їзд 1 грудня, а потім на черзі - оновлення Програми партії".

Водночас Омельченко підкреслив, що партія активно розбудовується в усіх регіонах України. За його словами, робиться це "не за рахунок олігархічно-мафіозних представників, "ми запрошуємо до своєї партії чесних і порядних людей". Київський міський голова наголосив, що мета "Єдності" на виборах 2002 року - отримати депутатські мандати на всіх рівнях - в селах, містах, "і, зрозуміло, ми хочемо мати своїх представників у парламенті".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...