Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЕКС-ГЛАВА СБУ ДЕРКАЧ БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ ДО ПАРЛАМЕНТУ ЗА ОКРУГОМ ТІГІПКА

П'ятниця, 23 листопада 2001, 20:56
У Павлограді Дніпропетровської області з’явився колишній голова Служби безпеки України Леонід Деркач.

У Павлограді відзначали чергову трудову перемогу шахтарів. Шахти західного Донбасу одна за одною завершують виконання річної програми видобутку вугілля. На одному із святкових заходів з‘явилися голова обласної державної адміністрації Микола Швець і колишній голова Служби безпеки України Леонід Деркач.

Дніпропетровська телекомпанія "11 телеканал" у передачі про трудові перемоги павлоградців надала ефір міському голові Павлограда Іванові Метелиці і Леонідові Деркачу. Мер представив Леоніда Деркача, як людину, котрій Павлоград не чужий.

Деркач, за словами Івана Метелиці, є впливовою особою, котра зможе допомогти вирішити екологічні проблеми міста. Леоніда Деркача названо земляком, котрий неодноразово в критичних ситуаціях добивався підписання необхідних місту фінансових документів.

Леонід Деркач працював у Павлограді заступником директора Павлоградського механічного заводу, який є філією Південного машинобудівного заводу. Потім був начальником міського відділу КДБ. Сам Леонід Деркач освідчився у любові до Павлограда, як до міста, де він реалізував себе як особистість і сказав, що це дуже перспективний регіон.

Нині депутатом від Павлоградського округу є голова партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко. Він так прояснив ситуацію:

"Я не можу залишити партію. Коли партія іде на вибори. Якщо б це одного мене стосувалося, я б ішов на вибори по мажоритарному округу. У мене все там нормально. Достатньо сильна команда. Я багато працював на окрузі. А зараз я не можу залишити партію, тому я піду в списку.
- А кому ви залишите свій округ?
- Ми ще не домовилися. Але, практично, уже сьогодні йде розмова з одним із претендентів, який уже був разом зі мною в Павлограді, і під якого ми зараз готуємо серйозну програму разом з павлоградським активом.
- Це Леонід Деркач?
- Так!"

Українська служба радіо "Свобода"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...