Пройти до парламенту "Єдності" допоможуть спортсмени і будівельники

Субота, 24 листопада 2001, 15:01
У суботу Олександр Омельченко був обраний головою Київської міської організації партії "Єдність". Членами президії партії Київської партійної організації "Єдність" обрані, зокрема, народний депутат, глава Деснянської районної адміністрації Анатолій Мокроусов, а також лідер молодіжної організації "Єдність", депутат Київради Ростислав Карандеєв.

На конференції виступив, зокрема, неодноразовий чемпіон світу з фехтування Юрій Чиж. Він повідомив, що в цей час є тренером збірної Йорданії з фехтування, а також особистим тренером короля цієї країни. Він перервав контракт на півроку і приїхав до України з тим, щоб "зробити все, щоб допомогти партії "Єдність" перемогти у виборах".

Зі слів спортсмена, він організував близько 100 спортсменів по всій Україні, які збираються вступити в партію, а також запропонував внести в програму партії питання про проведення народних олімпійських ігр у Києві.

На з'їзді також виступив глава холдингової компанії "Київміськбуд" Володимир Поляченко. Він зазначив, що сьогодні "кожний повинен зробити свій політичний вибір, і будівельники цей вибір зробили". З його слів, в партії "Єдність" об'єдналися "працьовиті господарі", які працюють у всіх сферах діяльності у Києві, і які зможуть принести в роботу парламенту дух "господарської мудрості".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News