Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарівську молодь очолив банкір-депутат Ігор Юшко

Субота, 24 листопада 2001, 16:34
Новим главою молодіжної громадської організації "Союз молоді регіонів" став народний депутат, керівник комітету з питань банківської діяльності, почесний президент Першого українського міжнародного банка Ігор Юшко. Таке рішення ухвалив позачерговий з'їзд організації, який відбувся в суботу у Києві.

Виступаючи на з'їзді, глава Партії регіонів Микола Азаров заявив, що молодь повинна брати активну участь в політичних процесах України, особливо перед виборами.

Кажучи про колишнього керівника організації Олександра Марченка, Азаров зазначив, що його вихід з "Союзу молоді регіонів" не є важливою подією для членів організації. Цей крок він назвав "негативом, який стосується тільки його особисто". "Я би нікому не рекомендував робити таких відміток в своїй політичній біографії", - сказав Азаров.

Цього тижня Марченко на прес-конференції у Києві заявив, що "Союз молоді регіонів" буде підтримувати на парламентських виборах 2002 року блок "Наша Україна" на чолі з Віктором Ющенком.

Відповідне рішення, з його слів, було прийнято на з'їзді організації, який відбувся 24 жовтня у Києві. З'їзд також вирішив змінити назву організації, і відповідні документи вже подані до Міністерства юстиції.

Марченко тоді також заявив, що в "Союзі" немає розколу. З його слів, в організації "є внутрішні проблеми", що пов'язано з виходом з неї ряду членів після того, як організація перестала підтримувати "партнерські відносини" з Партією регіонів. При цьому Марченко повідомив, що входив до політради Партії регіонів, однак потім подав заяву про вихід з цієї партії, як і ряд інших членів "Союзу".

Через кілька годин його слова спростував прес-секретар лідера Партії регіонів Віктор Зубанюк. З його слів, 24 жовтня у Києві відбувся не з'їзд, а семінар для керівників обласних організацій "Союзу молоді України", на якому планувалося обговорити питання підготовки організації до виборів. У ході семінару Марченко вніс пропозицію підтримати на виборах блок Віктора Ющенка "Наша Україна", яке не знайшло підтримки у інших учасників заходу, сказав прес-секретар.

Зубанюк повідомив, що Марченко фальсифікував документи з'їзду, який "ніби відбувся".

Зубенко заявив, що "Союз молоді регіонів" є молодіжним крилом Партії регіонів, і на виборах буде підтримувати блок "За єдину Україну".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...