Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів може самостійно пройти до парламенту - Азаров

Субота, 24 листопада 2001, 18:09
У лідера Партії регіонів України Миколи Азарова викликає побоювання той факт, що центристським силам так і не вдалося сформувати єдиний центристський блок для участі в парламентських виборах 2002 року. Про це він сказав, виступаючи на позачерговому з'їзді молодіжного крила партії Регіонів - Спілки молоді регіонів.

Азаров вважає, що це може стати "фатальним" для формування парламентської більшості в наступному парламенті. Азаров не виключив, що без продовження роботи з формування могутнього центристського блоку парламентська більшість ВР наступного скликання може бути такою ж, як і в нинішньому парламенті. Водночас він наголосив, що його партія разом з іншими партіями, які вирішили йти на вибори в блоці "За єдину Україну", робитимуть усе необхідне для того, щоб у наступному парламенті була стабільна більшість.

Азаров сказав, що в лідерів Партії регіонів не було сумнівів у тому, що їх партія може самостійно подолати чотиривідсотковий бар'єр на виборах, оскільки, будучи наймолодшою партією, вона вже налічує 420 тис. членів і є найбільшою політичною силою в країні. Однак, сказав Азаров, партія поставила серйознішу мету, ніж пройти в парламент. За його словами, головним завданням партії було ще до виборів сформувати прообраз парламентської більшості, яким мав стати могутній центристський блок.

Азаров також повідомив, що 14 грудня пройде з'їзд Партії регіонів, на якому буде вироблено остаточні позиції партії щодо участі в парламентських виборах.

Також Азаров зазначив важливу роль молодіжних організацій на наступних парламентських виборах, наголосивши, що блок "За єдину Україну" зацікавлений у тому, щоб молодіжний електорат взяв активну участь у голосуванні. Азаров висловив упевненість у тому, що вибори будуть успішними для їх блоку.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування