Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Cобор", УРП і УХДП звинувачують у провалі Ющенка

Понеділок, 26 листопада 2001, 09:54
Партія "Собор", Українська республіканська партія та Українська християнсько-демократична партія вважають, що Віктор Ющенко несе особисту відповідальність за те, що національно-демократичні сили не пішли на парламентські вибори в складі єдиного блоку.

"Собор", УРП і УХДП вважають, що робили все можливе для створення спільного блоку національно-демократичних сил. "На жаль, усі звернення до Віктора Ющенка та переговори з ним не принесли результату. А за умов, коли провідні позиції в ющенківському блоці посідають постаті з найближчого оточення Леоніда Кучми, принципові націонал-демократи йтимуть на вибори в складі Блоку Юлії Тимошенко, який об’єднав центристську й праву демократичну опозицію", - ідеться у спільній заяві трьох партій, поширеній у понеділок прес-службою "Собору".

На засіданні керівництва трьох партій також обговорювався процес об'єднання в "єдину потужну національно-демократичну партію". Визначено дату об’єднавчого з’їзду. Він відбудеться 14 квітня 2002 року. А вже найближчими днями підготовку до нього розпочнуть програмова, статутна та інвентаризаційна комісії, які очолили Левко Лук’яненко, Анатолій Матвієнко та Олесь Сергієнко.

Учасники засідання схвалили перший варіант передвиборчої програми "Блоку Юлії Тимошенко", який буде тепер передано на розгляд ради голів семи партій – учасниць блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування