Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" та "Динамо" в півфіналі Кубка України

Понеділок, 26 листопада 2001, 18:51
Донецький "Шахтар" та київське "Динамо" стали черговими півфіналістами Кубку України, приєднавшись до "Металурга" з Донецька та дніпропетровського "Дніпра", які вийшли до 1/2 фіналу ще раніше.

Віце-чемпіони України, футболісти донецького "Шахтаря", вигравши в першому матчі з рахунком 2:0 у Львові, у матчі-відповідді дозволили собі навіть поступитися з рахунком 1:0, проте цього виявилося досить, щоб вийти в наступний раунд турніру.

Київське ж "Динамо" в останньому матчі 2001 року в Києві розгромило харківський "Металіст" з рахунком 5:0, після нічиєї в Харкові з рахунком 1:1. Перший же тайм не віщував такого феєрверку голів у грі. Відкривши рахунок вже на 2-ій хвилині матчу, після удару Гусина, який, до речі, відзначився дублем в цій грі, чемпіони України, трохи заспокоївшись, зменшили темп, проте не перестаючи загрожувати воротам Горяінова.
І відіграли весь матч в одні ворота. Принаймні, ще в першому таймі небезпечно пробивали Гіоане, Шацьких та Гусин.

В другій же половині матчу харків'яни потрималися лише до 66 хвилини, коли після удару Мелащенка м'яч влучив в штангу, а від неї до Шацького, який розстріляв ворота гостей. Через 5-ть хвилин, узбекський легіонер "Динамо" забив свій третій гол за "Динамо" в двох матчах, цього разу він замкнув простріл зі штрафного Белькевича. Довершили ж розгром "Металіста" точний удар головою Гусина та чудовий гол після такої ж комбінації Черната.

Як зауважив на післяматчевій прес-конференції начальник харківського "Металіста" Віктор Удовенко, для їх команди було забагато три матчі з "Динамо" менш ніж за місяць. Також він додав, що рахунок міг би бути як більшим так і меншим.

Тренер "Динамо" Анатолій Дем'яненко грою своїх підопічних залишився задоволений, особливо в другому таймі, і відзначив, що сьогоднішні суперники не змогли гідно протистояти "Динамо", "розклеївшись" в другому таймі. Наостанок він додав, що цілком після гри "картина хороша".

"Динамо" - "Металіст" 5:0
Голи: Гусин 2, 84, Шацьких 66, 71, Чернат 89

Динамо: Рева, Хацкевич (Гавранчіч), Ващук, Мелащенко, Белькевич (Чернат), Гіоане (Боднар), Пеєв, Гусин, Шацьких, Федоров, Несмачний
Металіст: Горяінов, Іваненко, Пец, Харченко, Осадчий, Алундеріс, Кучер, Назаров, Шопін, Пушкуца, Мацигура

"Карпати" - "Шахтар" 1:0
Голи: Вовчук 22

Карпати: Тлумак, Леськів, Вільчинський, Іванський, Швед, Вовчук, Толочко, Хома, Покладок, Аньямке, Чернов
Шахтар: Вірт, Старостяк, Тимощук, Попов, Конюшенко, Окоронкво, Флоря, Бахарєв, Зубов, Ателькін, Воробей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування