"Батьківщина" пропонує офіцерам брати приклад з Мельниченка

Вівторок, 27 листопада 2001, 10:44
Партія "Батьківщина" звернулася до працівників правоохоронних органів, прокуратури, Служби безпеки, Державної автоінспекції, прикордонної служби, Митниці з пропозицією провести 28 листопада день офіцерської честі.

"28 листопада 2001 рік минає рік відтоді, як майор Мельниченко оприлюднив записи розмов президента Кучми та його оточення. Сьогодні вже всім зрозуміло, що Микола Мельниченко вчинив як справжній патріот, порядний громадянин, чесний офіцер. Він відкрив очі українському суспільству та всьому світові на те, що ж насправді відбувається в країні, і які люди перебувають біля керма влади.

Микола Мельниченко не тільки чесно розповів про вчинені найвищими можновладцями злочини, але й, можливо, попередив нові злочини проти народу, демократії, прав та свобод людини. Приклад офіцера Мельниченка повинен стати взірцем для всіх його колег-патріотів, яким небайдуже до майбутнього нашої держави".

Партія пропонує цього дня працівникам прокуратури – "не займатися фальсифікаціями кримінальних справ проти опозиції, а стояти на варті закону.

Офіцерам служби безпеки – дбати про безпеку держави, а не вищої державної бюрократії

Працівникам міліції – перестати ганяти пенсіонерів, що торгують насінням та цигарками, а реально боротися зі справжньою злочинністю

Працівникам податкової адміністрації – боротися з корупцією, а не з бізнесменами".

"Важко прожити чесно бодай один день. Але колись треба починати з себе. Хай це стане першим кроком до побудови демократичної незалежної України, де офіцер є захисником прав та свобод громадян, а не об’єктом для залякування опонентів влади", говориться в повідомленні прес-служби партії "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування