Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко про "Мілан" та збірну України

Вівторок, 27 листопада 2001, 11:28
Форвард збірної України Андрій Шевченко, незважаючи на астрономічні суми, які за нього пропонує іспанський "Реал", й надалі пов’язує своє майбутнє з італійським "Міланом", в якому він виступає вже третій сезон, про це українець розповів на прес-конференції перед грою з "Пармою".

Так, інформацію про те, що за нещодавнім опитуванням іспанської газети Маrса, 46 процентів вболівальників "Реала" хочуть бачити його в своєму клубі, він сприйняв спокійно. Він вкотре додав, що пов’язує своє майбутнє з "Міланом", з яким планує виграти ще не один трофей, але, попри все, йому приємно, що вболівальники "королівського клубу" високо оцінюють його можливості.

Не приманює Шевченка навіть сума, яку президент "Реала" Флорентіно Перес пропонує за українця, а це до 90 мільйонів доларів:

"Якщо Перес хоче купити Шевченка, то повинен звертатися в "Мілан". Мені особисто ніхто нічого не пропонував, можу лише повторити: сьогодні я не думаю залишати "Мілан". Не бачу для цього причин", говорить Шевченко.

Те, що в "Мілані" за два з половиною сезони виступів він нічого не виграв – це лише питання часу, але найбільше розчарування для Шевченка – не вихід збірної України на чемпіонат світу.

"Після поразки від Німеччини я дуже розстроївся. Сподівався виграти, що стало б для мене і всієї України історичним успіхом. Але сьогодні треба забути про розчарування. У мене попереду досить часу, щоб добитися успіху, як з клубом, так і зі збірною"

Стосовно своїх шансів на перемогу в опитуванні France Football, за яким визначається кращий футболіст Європи, то налаштований Андрій песимістично, а гідним цього призу вважає іспанця Рауля:

"Сам про "Золотий м'яч" зараз не думаю. Інша справа, якби мені вдалося в складі збірної попасти на чемпіонат світу... А свого фаворита я вже називав. Буду задоволений, якщо "Золотий м'яч" дістанеться іспанцеві, який належить до мого покоління: коли Рауль дебютував в "Реалі", я починав кар'єру в київському "Динамо".

За інформацією "Спорт-Экспресс"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування