"Віртуальний" фан-клуб Ющенка

Вівторок, 27 листопада 2001, 11:54
В Ющенка з'явилися фани. Скоріше, вони у нього були давно, але тільки зараз організувалися у фан-клуб Віктора Андрійовича. Тепер всі бажаючі, що мають доступ в Інтернет, можуть записатися до "Фан-клубу "За Ющенка!" з дуже вдалим доменом www.yuschenko.com. Фани Ющенка звернулися до Інтернету, оскільки він "безцензурний та незаангажований".

Як заявляють ініціатори об'єднання, до клубу можуть записуватися "громадяни різних країн, віку, статі, політичних прихильностей, професій, національностей, соціальних груп і т.д. лише за однією ознакою - людською симпатією до Віктора Ющенка".

Активісти клубу гордяться своєю задумкою і стверджують, що така ідея реалізується в історії вперше. Мабуть, тут вони не зовсім не праві - достовірно не відомо, але було б дивно, якщо б цю ідею не пропхнули своїм клієнтам фахівці з агітації і пропаганди з російського Фонду ефективної політики.

Потрібно віддати належне фанам Ющенка - вони його не ідеалізують, але думають, що поки краще за нього українська політика нічого не продемонструвала.

"На даному етапі Україна не може похвалитися плеядою видатних політичних фігур, яких відрізняли б якості щирих і безкорисливих борців за сьогодення і майбутнє рідної країни, за свій усепрощаючий і терплячий народ. Однак частина народу України (без удаваної скромності, одна з кращих) все-таки виділяє для себе ім'я політика, за якого не соромно ні тоді, коли він говорить, ні тоді, коли він мовчить, ні в хвилини активної діяльності, ні в моменти пасивного споглядання - це Віктор Андрійович".

Так люблять екс-прем'єра його фани! Єдине дивацтво - сайт видається російською мовою. Напевно, самому Ющенку, це не дуже сподобається. Але, до речі, це говорить про те, що або сайт дійсно створювали фани, які не мають жодного відношення до організації виборчої кампанії екс-прем'єра, або його іміджмейкери хочуть зробити Ющенка більш привабливим саме для російськомовних українців. Більшість з тих, хто свідомо говорить українською, давно і віддано любить Ющенка.

Судячи зі всього, фан-клуби Ющенка створюватимуться повсюдно. "В кожному місті є люди, яким Ющенко просто подобається: одним - за те, що він красивий, іншим - за те, що завдяки йому видавалися пенсії, зарплати, стипендії, третім - за те, що він прекрасний скульптор і художник, четвертим - за те, що він любить гори, п'ятим - за те, що він не ханжа, шостим - за те, що на нього можна виливати море бруду, а він все одно залишається чистим. ". Не більше і не менше.

УП, можливо, на жаль, не є буквальним фаном Віктора Андрійовича, однак вітає таку спробу організації його прихильників. Не дивлячись на окремі помічені УП вади екс-прем'єра, все ж він, як і раніше, є єдиною більш-менш світлою плямою на фоні похмурого темного українського політичного бомонду. І, що дивно, ми все ще на нього сподіваємося, і все ще чекаємо від Ющенка вчинків.

"Фани "За Ющенка!", єднайтеся! На зло - ворогу, собі - на втіху!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування