Тігіпко піде на вибори по списку, а свій округ віддасть колишньому главі СБУ

Вівторок, 27 листопада 2001, 12:12
Перші особи блоку "За Єдину Україну" не будуть виставляти свої кандидатури у мажоритарних округах, заявив у вівторок на прес-конференції лідер "Трудової України" Сергій Тігіпко. Вони "повинні залишатися з партіями і працювати на них, інакше рядові члени їх просто не зрозуміють".

Крім того, Тігіпко підтвердив інформацію про те, що до його рідного округу зараз проявляє цікавість колишній керівник СБУ Леонід Деркач. Лідер трудовиків навіть провів з Деркачем у Павлограді один день. Однак, за повноцінною підтримкою до команди Тігіпка останній поки не звертався.

Тігіпко вважає, що, оскільки Деркач пропрацював на Павлоградському механічному заводі кілька років, він буде для його вотчини "могутньою кандидатурою".

Він також зазначив, що лідери партій, що складають блок "ЗаЄдУ", вже домовилися про розподіл всіх 225 мажоритарних округів між членами партій таким чином, що конкуренції між ними не буде. Тігіпко не уточнив, хто ж саме балотуватиметься від "Єдиної України" у Павлограді.

Тігіпко також переконаний, що глава адміністрації президента Володимир Литвин очолить блок "За єдину Україну!". Він вже "поступово підключається" до роботи блоку. На зустрічах з Литвином обговорювали питання про формування виборчих списків блоку.

"Я на сто відсотків упевнений, що він очолюватиме наш блок", - говорить Тігіпко.

Він відмовився оприбюднити першу "п'ятірку" списку партії, оскільки остаточне рішення прийматиие з'їзд, призначений на 8 грудня у Миргороді. Крім того, блок продовжує переговори про можливий вступ до нього ще двох партій, зізнався Тігіпко.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News