За яким списком балотуватиметься Микола Вересень?

Вівторок, 27 листопада 2001, 14:45
Народний депутат Костянтин Ситник, що збирається йти на вибори у блоці Юлії Тимошенко, порадив своєму сину - відомому журналісту Миколі Вересню - обрати той блок, який ближчий до батьківських переконань.

Водночас, за словами депутата, у нього склалося враження, що поки "Вересень далекий від прийняття рішення". Ситник при цьому зауважив, що вважає сина дуже самостійною, сміливою і рішучою людиною, яка серйозно аналізує, приймаючи будь-яке рішення. Він розповів, що сьогодні у Вересня "дуже багато пропозицій по трьох лініях - політичній, творчій та бізнесовій".

Але оскільки сам Ситник активно працює на блок Тимошенко і вважає, що Україна виграє, якщо до влади прийде серйозна демократична опозиція, то він хотів би, щоб Вересень ішов з тим блоком, який ближче до вподобань батька, повідомляє УНІАН.

Проте Ситник зауважив, що прямо не пропонував сину приєднатися до блоку Тимошенко, тільки говорив, якщо він вирішить брати участь у виборах, то хай обирає ту політичну силу, яка ближче до батьківських переконань.

Як відомо, нещодавно Вересень пішов з каналу "1+1". Після цього у пресі з`явилось багато повідомлень про те, що журналіст збирається взяти участь у виборах. Серед можливих варіантів називалась участь Вересня у блоці "Наша Україна" чи у блоці Тимошенко.

Сам Вересень відмовляється від коментарів. Але за даними УП останнім часом у Миколи було кілька пропозицій приєднатися до блоку чи партії, але Вересень поки що жодного рішення з цього приводу для себе не прийняв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування