Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У першій "десятці" Вітренко будуть тільки депутати-партійці, які пройшли голодовку

Вівторок, 27 листопада 2001, 16:37
Лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко поки не ухвалила остаточного рішення про те, чи буде вона балотуватися в парламент за партійними списками, чи за своїм мажоритарним округом.

Про це Вітренко повідомила в інтерв'ю тижневику "Столичні новини", опублікованому у вівторок. На парламентських виборах 1998 року лідер ПСПУ перемогла в 160-му виборчому округу з центром у Конотопі.

"Питання з приводу першого і другого місця в списку сьогодні ще не стояло", - відзначила вона.

Разом з тим, сказала лідер ПСПУ, у першу "десятку" партійного списку партії увійдуть п'ять депутатів-членів партії, що довели свою "профпридатність" роботою. "Ми пройшли голодовки у парламенті, шантаж, підкупи, ми відстояли свої закони і наших депутатів, показали, що вони з гідністю представляють інтереси наших виборців. Я можу сказати, що обов'язково у перших номерах списку будуть ті, кого бачать сьогодні у парламенті", - заявила вона.

Як повідомлялося, ПСПУ веде переговори про вступ у "Блок Наталії Вітренко" з вісьма партіями. У блок вже увійшла Партія працівників освіти України. Вітренко підтвердила факт проведення переговорів з Всеукраїнським об'єднанням лівих "Справедливість".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: