Кого чекати весною в Криму: грачів чи куниць?

Вівторок, 27 листопада 2001, 19:40
Кожний з "вічних" кримських противників - спікер Леонід Грач і екс-прем'єр-міністр Криму Сергій Куніцин - упевнений в повній перемозі своїх блоків на виборах до парламенту автономії.

Прес-служба Кримського регіонального відділення НДП, яке очолює Куніцин, розповсюдила його заяву, зроблену на VIII конференції КРО НДП. Регіональний лідер партії повідомив, що на виборах 2002 року демократичні партії "центру" (республіканські організації Аграрної партії, партії Регіонів і "Трудовий Україна") виступлять єдиним блоком.

Він підкреслив, що народні демократи укупі з партіями-союзницями "будуть протидіяти політичному авантюризму і популізму опонентів з лівого спектру". Куніцин упевнений: "Тільки тоді, коли сили "центру" будуть володіти в парламенті АРК контрольним пакетом голосів, на півострові відновиться політична стабільність".

Відповідь Леоніда Грача - кримського спікера і одночасно 1-го секретаря Кримського регіонального відділення Компартії України - не примусила себе довго чекати. Виступаючи на симферопольському приватному телеканалі "Жіса" у програмі "Точка зору" Грач, звертаючись до тих, хто "щодня проводить конференції і має намір об'єднуватися проти лівих", продемонстрував не меншу, ніж його головний політичний противник, упевненість в перемозі.

Спікер заявив: "31 березня грачі прилетять і 31 березня переможе Блок Грача".

Залишається дочекатися 31 березня і побачити, хто з двох противників "прилетить", а хто "пролетить".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування