Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плівки Мельниченка продемонстрували світу здатність України виправляти суспільні деформації, вважає Мороз

Середа, 28 листопада 2001, 15:01
Лідер фракції соціалістів "Лівий центр" Олександр Мороз заявив, що Верховній Раді України належить вирішальна роль у створенні правових механізмів розв'язання політичних конфліктів.

У заяві, оприлюдненій Морозом на засіданні парламенту у середу, зазначається, що події минулого року показали відсутність таких механізмів.

Загальні завдання партій, які відстоюють демократію і необхідність зміни системи влади, незалежно від політичної орієнтації, повинні донести людям зміст того, що відбувається у владі, скоординувати свої зусилля у ході виборчої кампанії для того, щоб не дозволити у черговий раз "шляхом шантажу, підкупу і фальсифікацій" провести у парламент і органи місцевого самоврядування залежних від виконавчої влади людей, і тим самим закріпити диктатуру, говориться у заяві.

Причиною всіх проблем в державі і суспільстві Мороз назвав узурпацію влади і її неефективну систему. Головне завдання на сьогодні, на його думку, - зміна системи влади, розмежування бізнесу і влади і впровадження ефективних механізмів розвитку України.

У заяві зазначається, що обнародування записів колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка не могло підірвати авторитет України і стати перешкодою у розвитку її демократії, як про це заявляють представники влади, або "вислужливі" політики. Навпаки, необхідно тільки продемонструвати світу здатність об'єктивно оцінювати і виправляти суспільні деформації, що дасть можливість розраховувати на світове визнання і повагу, сказав Мороз.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування