Американські дипломати оголошують конкурс з інтернет-доступу для регіональних ЗМІ

Середа, 28 листопада 2001, 18:25
Посол США в Україні Карлос Паскуаль і координатор з питань американської допомоги європейським і євроазійським країнам посол Вільям Тейлор оголосили сьогодні про новий конкурс на отримання грантів загальною вартістю 200 тисяч доларів для розвитку використання регіональними газетами інтернету.

За підсумками всеукраїнського конкурсу заплановано профінансувати до 25 грантів для недержавних незалежних газет з різних регіонів на підключення до інтернету і на вдосконалення існуючих новинних і інформаційних сайтів. Гранти покриватимуть вартість комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, каналу зв'язку і навчання.

Інтернет-конкурс проводиться у рамках фонду розвитку ЗМІ Посольства США в співпраці з програмою "ПроМедіа" Міжнародної ради з досліджень і обмінів (АЙРЕКС). Фонд розвитку ЗМІ, оголошений навесні цього року, має на меті допомогти у розв’язанні низки невідкладних проблем медіа-середовища України, зокрема, розширення використання інтернету як новинного та інформаційного засобу.

Інформацію про конкурс, включно з критеріями участі, інструкціями і анкетою, розміщено на сайтах Посольства США і АЙРЕКС ПроМедіа.

Заповнені анкети можна направляти звичайною поштою в АЙРЕКС ПроМедіа або електронною поштою на адресу inet@usinfo.usemb.kiev.ua. Останній термін подачі заявок - 31 січня 2002 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News