Віталій Кличко зустрівся з Россом Пьюрітті поки що біля рингу…

Четвер, 29 листопада 2001, 19:15
В четвер в залі "Universum Gum", де проводить свої тренування Віталій Кличко, українець зустрівся зі своїм майбутнім суперником Россом Пьюрітті. Нагадаємо, що бій між Кличком-старшим та Пюрітті відбудеться 8 грудня в Оберхаузені.

Відразу ж після того, як стало відомо, що Віталій зустрінеться з П'юррітті, цей поєдинок охрестили "Помста за брата - 2". Адже саме П'юрріті є єдиним боксером, який завдав поразки брату Віталія - Володимиру Кличку, і сталося це на початку кар'єри українця.

Зустріч з Пьюрітті не була для Віталія несподіванкою. Віталій Кличко та Росс провели спільну прес-конференцією і своєрідну фотосесію.

Про свого суперника Віталій говорив з повагою: "Росс Пьюрітті відмінно виглядав. Підтягнутий, жодного зайвого грама. У спілкуванні був дуже дружелюбний. Наша розмова не стосувалася двобою, але продовжити її ми домовилися в ринзі Оберхаузена", відзначив Кличко.

Стосовно самої підготовки до поєдинку, то Віталій відчуває себе добре і чекає лише бою: "Все гаразд, усе йде за планом. На цьому тижні я закінчую спаринги. У понеділок відправляємося в Оберхаузен, де пройде офіційна прес-конференція, прес-тренінги, зважування і сам бій!"

Цей захід тривав кілька годин, після чого Віталій продовжив тренування, а Росс Пьюрітті поїхав до готелю.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування