Мікка Хаккінен повернеться в Формулу 1 в 2003 році

П'ятниця, 30 листопада 2001, 09:49
Дворазовий чемпіон світу по "Формулі-1" фінн Мікка Хаккінен збирається повернутися в "Формулу-1" в 2003 році. Про це він повідомив в інтерв'ю німецькій газеті "Ді Вельт". Нагадаємо, що Хаккінен взяв річну відпустку по закінченні сезону 2001, щоб, з його слів, приділяти більше часу сім'ї.

Пізніше він визнав, що головною причиною того, що він залишив автогонки, був страх перед травмами. Він висловив сумніви, що в 2003 році повернеться в "Формулу-1". Відзначимо, що Хаккінена на протязі всього сезону переслідували постійні негаразди, як не аварія, то проблеми з двигуном.

Окрім того, однією з причин його відпустки вважають і те, що він не зміг скласти гідної конкуренції неодноразовому чемпіону світу німцю Міхаелю Шумахеру з "Феррарі".

Однак, нещодавно знаменитий гонщик оголосив про своє бажання на час відпустки стати тест-пілотом команди "Макларен", за яку він виступав в "Формулі-1" і з якою завоював обидва своїх чемпіонських титули.

Нині, як повідомляє "Ді Вельт", Мікка Хаккінен хотів би повернутися в 2003 році саме в склад "Макларена" і сподівається, що у керівництва команди знайдеться для нього місце бойового пілота, незважаючи на контракти з Девідом Култхардом, Кімі Райкконеном і тест-пілотами Олександром Вурцем і Ніком Хайдфельдом.

За інформацією РІА Новини

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News