Усаму бен Ладена можуть назвати людиною року

П'ятниця, 30 листопада 2001, 13:35
Американський журнал "Time" може назвати Усаму бен Ладена людиною року. Якщо йому вдасться завоювати історичне звання, це, безсумнівно, викличе бурю пристрастей, пише в п'ятницю "The Washington Times".

Американці бачили бен Ладена на постерах ФБР, що закликають знайти терориста №1, спостерігали, як він поводиться із зброєю, слухали його нескінченні звертання, що повторюються по телебаченню.

Через декілька тижнів фото бен Ладена може з'явитися на обкладинці журналу "Time" у номінації "чоловік року". Представник журналу підтвердила, що у даній номінації його "кандидатура розглядається нарівні з іншими", при цьому на її користь висловлюються серйозні аргументи історичного і прозаїчного характеру.

На цьому тижні досить жовчний портрет бен Ладена вже був на обкладинці журналу "Time". Якщо йому вдасться завоювати історичне звання, це безсумнівно викличе бурю пристрастей, оскільки увага читачів перемкнеться з теми його лиходійств на питання про те, чи відповідає він титулу "людина року".

Джеймс Келлі, редактор-розпорядник журналу, пояснив, що титул "людина року" присуджується людині, яка вплинула найбільший чином на хід історії протягом року - незалежно від того, яким був цей вплив - поганим чи хорошим, повідомляє Страна.Ру.

Читайте також:

* Мулла Омар готовий здати бен Ладена
* Усаму бен Ладена можуть назвати людиною року
* Всім в "Аль-Каїді" бен Ладен щедро платив готівкою
* За інформацію про бен Ладена можна стати громадянином США, а сибірку розсилав противник абортів
* Джордж Буш робить зачіску у дочки прем'єр-міністра Афганістану
* Бен Ладен ховається у "Чорній пилюціі"
* Авіація США розбомбила сховище мулли Омара
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News