Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горбулін не знав і не знає причин загибелі Гетьмана

П'ятниця, 30 листопада 2001, 15:03
Голові політичної ради партії "Демократичний союз", голові Державної комісії з питань оборонно-промислового комплексу Володимиру Горбуліну нічого не відомо про обставини загибелі Вадима Гетьмана. Про це він заявив під час засідання Всеукраїнського клубу Асоціації працівників ЗМІ.

Горбулін наголосив, що "причини загибелі Вадима Гетьмана я не знав і не знаю". При цьому він підкреслив, що з Гетьманом у нього були "дуже дружні стосунки". Як зазначив Горбулін, саме завдяки праці Гетьмана в Конституції України з'явився розділ, який регулює діяльність Ради національної безпеки та оборони України.

Тим часом Горбулін заявив, що Демсоюз веде переговори про створення блоку з Демократичною партією України і з "Селянською партією" (лідер Сергій Довгань). Переговори проводилися і з партією "Єдність" Омельченка, однак за результатами цих переговорів було прийняте рішення, що "кожний йде своїм шляхом", повідомив Горбулін.

А щодо змісту заяви нардепа Єльяшкевича Горбулін порадив звернутись до самого депутата - "людина повинна відповідати за свої слова", наголосив він

27 листопада народний депутат Олександр Єльяшкевич заявив, що обставини смерті Вадима Гетьмана відомі голові Державної комісії з питань оборонно-промислового комплексу України Володимиру Горбуліну. За словами депутата, такий висновок він зробив з приватної розмови, яка відбулась між ним і Горбуліним одразу після вбивства Гетьмана.

У зв'язку з цим, депутат Олександр Жир повідомив, що Горбуліна буде запрошено на наступне засідання тимчасової слідчої комісії щодо стану розслідування кримінальних справ по факту зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, керівника секретаріату НРУ Михайла Бойчишина, вбивства народних депутатів Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, а також замаху на народного депутата Володимира Бортника, нападів на народних депутатів Олександра Єльяшкевича і Василя Хару.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування