Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко не хоче бути президентом і підтверджує першу "двійку" ТУНДРИ

П'ятниця, 30 листопада 2001, 20:12
Лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко не планує висувати свою кандидатуру на виборах президента країни 2004 року.

"Я працював в уряді і можу сказати, що пост прем'єр-міністра дійсно дуже цікавий, оскільки тут можна багато займатися реальними, конкретними справами. Відверто кажучи, мене пост президента не цікавить на сьогоднішній день", - сказав Тігіпко.

Від також повідомив, що "Трудова Україна" ще не вирішувала питання про те, хто буде кандидатом в президенти від партії. "Напередодні президентських виборів ми обиратиме єдиного кандидата, хто нам буде симпатичний, аналізувати його програму, а потім, природно, допомагати", - сказав він.

За його словами, питання першої п'ятірки блоку "За єдину Україну!" залишається відкритим. "В нас визначені дві перші позиції. Це - Володимир Литвин як номер 1 і Анатолій Кінах як другий номер, хто піде далі за списком: лідери партій що війшли до блоку, або популярні, відомі в Україні люди, - поки що не відомо", - сказав Тігіпко.

Це питання буде остаточно вирішене після закінчення з'їздів всіх партій, що входять до блоку.

Тігіпко заявив, що проблем з кандидатами до Верховної Ради по мажоритарних виборчих округах у блоку немає. "Практично всі вони узгоджені, крім пари округів, де ще не визначені могутні кандидатури, які є дійсно проходними, але це питання найближчих днів", - сказав він.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування