Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семиноженко уникнув відповіді, чи стане він наступником Азарова

Понеділок, 10 грудня 2001, 11:06
"Сьогодні йдеться не про формальне верховенство партії, а про серйозну командну гру, в якій кожному діячеві партії відводиться роль, яку він може найефективніше виконувати в інтересах партії і блоку", - так заступник глави партії регіонів Володимир Семиноженко відповів на питання, наскільки обгрунтована інформація про те, що він очолить цю партію після можливого виходу Миколи Азарова.

За інформацією ж, яку повідомив кореспонденту УП експерт, наближений до партії, новим її лідером стане мер Донецька Володимир Рибак.

Віце-прем'єр Семиноженко приймав участь в обласній конференції Партії регіонів в Харкові і був обраний нею в числі делегатів на з'їзд. Промовляючи з трибуни, Семиноженко сказав, що блок "за єдину Україну" мусить набрати не менше 30% і хоче нести відповідальність за уряд і після 1 квітня.

Те, що партія не боїться відповідальності, доводить прихід її представника Віталія Гайдука на пост глави Мінтопенерго у найскладніший період, говорить він.

Харківська організація партії регіонів нараховує 12 тисяч чоловік. У її лавах - два заступники глави обладміністрацїі, 2 з 9 голів райрад в обласному центрі.

УП, Харків

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування