Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партію регіонів покидають найкращі?

Понеділок, 10 грудня 2001, 11:14
Члени Партії регіонів, народні депутати Петро Порошенко і Віктор Король звернулися з офіційною заявою про вихід із партії, повідомив в Донецьку заступник лідера "регіоналів" Володимир Рибак. За його словами, тільки 14 грудня на з'їзді Партії регіонів буде прийнято рішення про їх вихід з партії, передає УНІАН. Однак, як заявив Порошенко минулого тижня, 15 листопада його було обрано лідером партії "Солідарарність".

Голова партії "Солідарність" Петро Порошенко прояснив УП ситуацію так. Він подав заяву про вихід з партії регіонів ще 1 листопада 2001 року. Заяву було подано до Вінницької обласної організації Партії Регіонів, де він на той час стояв на обліку.

Згідно із статутом Партії регіонів, "членство в партії може бути припинено добровільно на підставі письмової заяви члена партії. У разі, якщо заявник не змінив свого рішення впродовж 14 діб з моменту подання заяви, він вважається після цього таким, що автоматично вибув з партії".

"Тобто, згідно з усіма статутними канонами партії регіонів, моє членство в ній остаточно припинено 15 листопада 2001 року, і для цього не потрібно якогось особливого рішення з'їзду", пояснив Порошенко.

Читайте також:

Порошенко вже три тижні як лідер партії "Солідарності". Однак він готовий іти на округ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування