Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Реклами Тимошенко не буде на телеекрані . Її газети не беруть в кіоски

Понеділок, 10 грудня 2001, 13:15
Виборчому "Блоку Юлії Тимошенко" відмовлено у перевиборчій рекламі на всіх загальнонаціональних телеканалах України. Про це Тимошенко повідомила журналістам на прес-конференції у понеділок у Києві. "Наша реклама блокується, є чітка вказівка щодо блокади будь-яких відеосюжетів щодо наших відео роликів", - зазначила Тимошенко. "Цим людям навіть не потрібні кошти за рекламу".

На прес-конференції також було представлено законопроект "Про обов'язкове проведення передвиборних теледебатів під час передвиборних кампаній по виборах Президента України та виборах народних депутатів".

Зокрема, у запропонованому проекті законі зазначені "правові засади проведення теледебатів у період виборчих кампаній [...] політичними партіями (блоками)" та "кандидатами в депутати, що балотуються по одномандатному округу".

Коментуючи законопроект про теледебати, Тимошенко зазначила, що "про цей документ домовлятися (з іншими учасниками передвиборчої кампанії - УП) не потрібно, він настільки очевидний та потрібний, що його потрібно просто підписати... Це новий крок до прозорості та демократії. Це є системні речі".

На питання журналістів, яким чином буде здійснюватися реклама блоку, за відмови телекомпанії, Тимошенко відповіла, що "тільки агітаційними методами. Створено більше тисячі агітбригад, які забезпечені агітресурсами, які їдуть від хати до хати". Тимошенко також зазначила, що її блок не планував користуватися адмінресурсом.

Разом з тим, без грунтовних причин було припинено розповсюдження опозиційного тижневика партії "Батьківщина" - "Слово Батьківщини", лідером якого є Тимошенко. "Наприкінці минулого тижня ДП "Преса", підпорядковане Державному комітету зв'язку та інформатизації України, з незрозумілих "технічних причин" відмовило тижневику "Слово Батьківщини" у розповсюджені та в односторонньому порядку розірвало угоду про підписку", - йдеться в заяві партій "Батьківщина".

"З огляду на вищенаведене, ми вимагаємо негайного зняття бюрократичної заборони на розповсюдження тижневика "Слово Батьківщини" та надання слова лідерам опозиції в ЗМІ", - зазначено у документі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
Усі новини...
Реклама: