Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Демсоюз затвердив Горбуліна і Піховшека, але не домовився з СелПУ і "Єдністю"

Понеділок, 10 грудня 2001, 14:42
Переговори "Демократичного союзу" з Селянською партією України і "Єдністю" закінчилися безуспішно. Демсоюз не збирається брати СелПУ у союзники на майбутніх виборах, тому що ця партія "вже втратила свою політичну перспективу в Україні", заявив заступник лідера партії Олег Рафальський на прес-конференції у Львові.

"Демсоюз", відзначив він, "не хоче асоціювати себе з аутсайдерами українського політикуму".

Заступник голови партії також повідомив, що переговори з партією "Єдність" про блокування також нічим не завершилися. Головною причиною відмови від блокування "Демсоюзу" з цією партією, за словами Рафальського, є "персона нинішнього голови партії" - київського міського голови Олександра Омельченка.

Разом з тим, "Демсоюз" не відмовляється від блокування з Демократичною партією, зазначив Рафальський, повідомивши, що лідер ДемПУ Алла Антоньєва балотуватиметься до парламенту по одному з мажоритарних округів.

Говорячи про СДПУ(О), Рафальський зазначив, що, швидше усього, "Демсоюз" і об'єднані соціал-демократи, не блокуючись, погоджуватимуть кандидатів у мажоритарних округах і до місцевих рад.

Партія, також сказав Рафальський, ухвалила рішення про входження до першої "п'ятірки" блоку лідера "Демсоюзу" Володимира Горбуліна і тележурналіста Вячеслава Піховшека.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування