Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партквиток НДП прирівняли до прав водія

Понеділок, 10 грудня 2001, 14:52
"Члени політичного об'єднання "За єдУ", що не входять в НДП, мають право керувати транспортом при пред'явленні відповідної поруки трьох членів НДП". Це не жарт, а текст поширеної в Дзержинському районі Харкова анонімної листівки, спрямованої проти народних демократів і їх союзників.

Як передає харківське агентство "Статус кво", листівка під заголовком: "Нове в Правилах дорожнього руху. Випуск №2" копіює атрибути листівки, поширюваної НДП, де роз'яснювалися зміни в Правилах дорожнього руху.

Однак в анонімній листівці йдеться, що в Правила додані розділи, згідно з якими право на керування транспортним засобом "надається членам НДП за пред'явленням партійного квитка". Таким же правом користуються "громадяни України, яким це право надане письмовим розпорядженням міністра транспорту України Пустовойтенка, губернатором Харківської області Кушнарьовим і мером Харкова Шумілкиним" (останній, насправді, є лише претендентом на цю посаду, а поки займає пости заступника голови обладміністрації і лідера обласної НДП).

Листівка також попереджає: "Увага! До керування транспортним засобом не допускаються члени партії "Яблуко", КПУ, Соцпартії, "Блок Ющенка" і інші несвідомі громадяни. Члени всіх Рухів прирівнюються до "психічно хворих". Листівку поширювали на станціях метро і через поштові скриньки багатоквартирних будинків.

За повідомленням "Статус кво" харківські народні демократи назвали листівки фальшивкою і готують прес-конференцію з приводу їх заяви. А поки що в Харкові окремі дотепники пропонують свій варіант назви блоку "За єдУ" - писати обидва слова злито і замінити "д" на "б".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування