Ющенку дісталося за його толерантність та вихованість. Від Тимошенко

Понеділок, 10 грудня 2001, 17:30
Юлія Тимошенко, лідер однойменного передвиборчого блоку, повідомила, що на виборах у парламент у березні 2002 року вона не боїться гострої конкуренції з "Нашою Україною".

Про це Тимошенко зазначила на прес-конференції, яка відбулася у понеділок у Києві. Відповідаючи на питання журналістів про те, що електорат "Нашої України" та "Блоку Юлії Тимошенко" співпадає, Тимошенко заявила: "Будемо конкурувати".

На думку Тимошенко, головними конкурентами за електорат будуть екс-ТУНДРА та "Наша Україна". І причиною цього є постать Литвина, голови адміністрації президента Кучми.

"Литвин весь час підтримував "Нашу Україну", і як планувалося, адмінресурс повинен був бути використаний, для того щоб "Наша Україна" отримала більший відсоток на виборах. Тепер Литвина від його майбутньої дитини відірвали, і приставили до середовища, в якому він є абсолютно органічним".

Лідер "Блоку Юлії Тимошенко" також вважає, що "адмінресурсом "ЗаєдУ!" буде ділитися з "Нашою Україною". "Владі нічого лякатися "Нашої України", вона гарна, конструктивна, чемна, слухняна", - відзначила Тимошенко.

Колишнього начальника, лідера "Нашої України" Ющенка вона чи не вперше розкритикувала так гостро: "Політик повинен казати на певні речі адекватно. Коли люди відверто брешуть, я це не можу назвати естетикою. І ніколи не буду такою толерантною, такою гарною, і ніколи не буду такою вихованою".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування