Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Михайло Фоменко кандидат на посаду тренера збірної України

Вівторок, 11 грудня 2001, 09:47
Головний тренер харківського "Металіста" Михайло Фоменко розглядається як один з двох кандидатів на місце головного тренера збірної України. Іншим претендентом на цю посаду є Леонід Буряк.

Про це повідомив президент харківського "Металіста" Олександр Фельдман, а розглядалися претенденти на посаду наставника національної збірної на зустрічі керівників клубів з президентом ФФУ Григорієм Суркісом яка відбулася на початку грудня.

Зі слів Фельдмана, його колеги наполягали "відпустити" Фоменко в головну команду країни, лейтмотивом чого служила фраза "вам що, жалко для збірної?!"

Президент же "Металіста" не дуже настроєний втрачати такого досвідченого фахівця. Цікаво, що самому Фоменко ще нічого не пропонували. Як, проте, і Буряку. Стосовно Буряка, то він фігурує вже давно як один з основних претендентів на заміну Лобановського в збірній Україні.

Але за думкою більшості фахівців, Буряк не найкраща кандидатуру на цю посаду. В той же час сам Буряк неодноразово зауважував, що якщо він не стане головним тренером збірної України, то поїде до Росії, де вже йому запропонували посаду тренера московського "Динамо".

Михайло Фоменко, також в своїх інтерв’ю, відзначав, що немає особливого бажання очолювати збірну України, через те що це зовсім інша специфіка роботи ніж в клубі. Проте від себе додамо, що якщо така пропозиція й надійде до Фоменка, то більш за все що він погодиться, все таки "Металіст" – це добре, але збірна України все таки краще.

Варто додати, що окрім кандидатур Фоменка та Буряка, в ЗМІ проходили ще два претенденти на посаду тренера збірної України – Павло Яковенко та Олег Блохін.

Офіційно ж Ім'я головного тренера збірної України стане відоме 15 грудня на позачерговому Конгресі ФФУ.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування