У блока Ющенка буде 75 прохідних мажоритарників

Вівторок, 11 грудня 2001, 11:35
В кожному третьому виборчому окрузі буде представлений кандидат від "Нашої України", який матиме "великий шанс на проходження" у Верховну Раду, заявив Віктор Ющенко під час зустрічі з групою вінницьких журналістів.

Відповідаючи на запитання щодо "лівих настроїв" електорату, Ющенко, зокрема заявив, що голосування на користь лівих сил на попередніх президентських та парламентських виборах було виявом протестної поведінки виборців, а не їхніх ідейних переконань.

"Кожна вчасно виплачена пенсія і зарплата відбирають виборця від лівих сил", - цитує Ющенка прес-служба штабу "Нашої України".

Ющенко висловив негативне ставлення до рішення парламенту списати комунальні борги населенню за минулі роки. "Це чистої води політиканство", - заявив він. Водночас лідер блоку вважає, що питання реструктуризації боргів "є актуальне".

"Але вирішувати його не можна шляхом популістського кроку - списувати заборгованість за рахунок комунальної системи, в якій працює 1,4 млн. чоловік", - зазначив Ющенко.

Лідер блоку висловив упевненість, що держбюджет на 2002 рік буде ухвалено до кінця цього року. За його словами, соціальні борги мають бути включені в бюджет. "Соціальні програми не повинні бути принесені в жертву іншим програмам бюджету", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News